Üye girişi yapmamışsınız yada FrmAtak.Com'a kayıtlı değilsiniz.Bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için kayıt olmanız gerekmektedir.Kayıt olmak için buraya tıklayınız.
![]() |
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
Web Owner/Administrator
For vBulletin ![]() ![]() |
Youtube.com a TR'den erişim mahkeme kararı ile kapatılmıştır.
Bu sebeple sitedeki youtube videolarını göremiyorsunuz.Videoları görebilmek için ve youtube.com a girebilmek için aşağıdaki kolay ayarları yapınız. 1.Adım Denetim masasından ağ bağlantılarıma girin 2.Adım Kullandığınız ağ bağlantısına sağ tıklayıp özellikler diyin 3.Adım İnternet iletişim kuralları sekmesine tıklayıp özellikler diyin 4.Adım DNS ayarlarını resimdeki gibi yapın ve tamam diyin 5.Adım Artık youtubea ve engellenmiş sitelere girebilirsiniz |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Genel Moderatör
![]() ![]() |
Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor.
miilettt bu adresdenn gıremedınızz sitelere gırbılrsıznızz özellıkleee youtube bu adrese grdkten snra alttakı edress yerıne Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. yazdınız andaa youtube dasınızzz ![]() ![]()
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kayıtlı Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|