Üye girişi yapmamışsınız yada FrmAtak.Com'a kayıtlı değilsiniz.Bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için kayıt olmanız gerekmektedir.Kayıt olmak için buraya tıklayınız.
![]() |
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
FrmAtak Üye
![]() ![]() |
şimdi sen gittin ya; herkes sana benzeyecek
beLki birşeyLer söyLeseydin; bu kadar acımazdı kaLbim... seviLen haykırışLar....
βεη yάkıη sεη uzάk Yά sεη yάkıηĻάrımdά bεη ırάk άηsızıη sızım yάkάrdı εη dεriηdεη..Sάηά hεr kάvuşmάm εĻzεm..βεη bu yάηgıηı söηdürmεm. Hεrkεsiη tεk hάkkı vάr hεm hάĻimε sorsάĻάr άηĻάr βεηi yάηgıη pάkĻάr.. Kor άĻır cάηım άqĻάr Yεtmεz βiηβir '' άhh '' Git-[me]- aRtık SeViyoRumm SeNi ! Aşk; Başladığı gün sevinç olur, Bittiği gün ise yalnızlık oYsa dü$Lerim vaRdı içimDe yaRım KaLdı ßenLiqimi ßenden aLdıN !
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
FrmAtak Üye
![]() ![]() |
Sensizlik öyle acı veriyor ki bana
Dalıp dalıp gidiyorum bak uzaklara Kalbim derinden sızlıyor ağrıyor işte Küsüyorum işte ben bu yalnızlığıma Perişan olsam da yaşadığım bu hayatta Mutlu olacağım belki öbür dünyada Senden önce yaşamadım ki ben sevdayı Sen öğrettin bana sevmeyi ve de aşkı Bense kıymetini bilemedim belki de Bilmelisin sen varsın sadece hayatımda Sensizlikten ötesi nedir ki zaten bana Ben bir kere sevdim bunu anlasana Başkasına nasıl veririm kalbimi bir daha. Onun sadece sende olduğunu anlasana Beni sevecek bir başkası olamaz hayatımda Sensizlik çok acı veriyor inan ki bana. Bir kez daha benim yanımda olsana
βεη yάkıη sεη uzάk Yά sεη yάkıηĻάrımdά bεη ırάk άηsızıη sızım yάkάrdı εη dεriηdεη..Sάηά hεr kάvuşmάm εĻzεm..βεη bu yάηgıηı söηdürmεm. Hεrkεsiη tεk hάkkı vάr hεm hάĻimε sorsάĻάr άηĻάr βεηi yάηgıη pάkĻάr.. Kor άĻır cάηım άqĻάr Yεtmεz βiηβir '' άhh '' Git-[me]- aRtık SeViyoRumm SeNi ! Aşk; Başladığı gün sevinç olur, Bittiği gün ise yalnızlık oYsa dü$Lerim vaRdı içimDe yaRım KaLdı ßenLiqimi ßenden aLdıN !
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
FrmAtak Üye
![]() ![]() |
Defterimdeki yazın hiç silinmedi
Eşiğimdeki ayak izin her gün gelişin Gözlerimce gidişin hiç bilinmedi Varsın böyle geçsin yabancı günler Varsın canımı yaksın yine yalnızlık Seninle doluyken baktığım dünler Yıkar mı sandın beni bu yalancı ayrılık Yoksun umurumda bile değil Dudağımda adın şiir oluyor Ezberindeki sevdan hiç okunmadı Eşiğimdeki ayak izin her gün gelişin Yüreğime gidişin hiç dokunmadı Varsın böyle geçsin yalancı günler Varsın canımı yaksın yine yalnızlık Kokunu verirken vazomda güller Yıkar mı sandın beni bu yalancı ayrılık...
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
FrmAtak Üye
![]() ![]() |
Hava puslu, soluk, ağır
Sahilde Denizi içiyor gözlerim Uzaktan Hayalet gemiler süzülüyor sessiz Bir kaç martı çırpınıyor Yorgun bedenimi kamçılıyor rüzgâr. Hissetmiyor yüreğim, arsız bitişleri Yağmur Bulutlarını yüklemiş Bir kaç damla kaçamak serseri yüzümde Dalgalar öfke dolu köpük, köpük Yalnızım Ve ben yalnızlığımı sevmeye başladım. Biliyor musun? Yalnız Sahilde yürümeyi, Yağmurda ıslanmayı, Yalnız, Bir kır lokantasında yemek yemeyi Yalnız gecelerimi, yatağımı Yalnız aynalara bakmayı Sevmeye başladım. Bahar değil belki mevsimlerim Çiçekler bir bir solmuş Ama ben, sonbaharı sevmeye başladım Dökülen sararmış yaprakların hüznünü Çıplaklığında mahcup ağaçları Yalnızlık çalan şarkıları Senin yokluğunda yaşamayı Sensizliği, sevmeye başladım.
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
FrmAtak Üye
![]() ![]() |
Tanımadığım kişiler var hep
Aynadaki yüzümde Hiç bilmedim ki istediğimi.. Ne seni ne de kendimi Bişeyim yok.. Geçer dedim ama geçmedi.. Bilmiyorum bilemiyorum Artık hiç birşeyi.... Bize dair söylenecek tek şey belli gibi.. Sen ve ben ikimiz.. Kabul et en dipteyiz... Tanımadığım kişiler var hep Aynadaki yüzümde Hiç bilmedimki istediğimi... Ne seni ne de kendimi.. Bişeyim yok.. Geçer dedim ama geçmedi. Bilmiyorum bilemiyorum Artık hiç bir şeyi Bize dair söylenek tek şey belli gibi Sen ve ben ikimiz Kabul et en dipteyiz.. Sen ve ben ikimiz Kabul et en dipteyiz...
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
FrmAtak Üye
![]() ![]() |
Sanki gözümü kapatsam gideceksin,kaybolacaksın!
Sabaha kadar gözümü kırpmadım, bırakıp beni gidersin diye... Oysa söz vermiştin! Beni bırakmayacaktın! Susma zamanı, Susmak bazen içerde bir yerde Kanamaya başladığı zaman acıyı usulca örtüveriyor. Ne kadar vaktimiz varsa sevgiye,sevmeye o kadarına razı olduk. Belkide aşkı aşk yapan bitimli olması! Simdi geriye baktığımda,yaşadıklarım beni ben yapmış "Ben" olma maceramı sevdim. Her şeye rağmen üstelik! AYRILIK... Defalarca giyip prova yaptığımız bu giysi üzerimizde hiç iyi durmadı! Aşk Bize Çok Yakışmıştı.. . . . Göremedim bakarken Seni, Ya da görmeyi istemedim. Kapattım sana tüm kapılarımı...Olamazdı Bekleyenim var geride, Seninse önünde özgürlüğün Üzerlerine basıp tırmanamazdım, sana doğru Sonrasında bakamazdım kimseye, eski ben olarak Olmazdı....Gereken görmemekti seni, karşımda olsanda Hissetmemeye çalışmaktı içimdeki sızıyı Derindeki acıyı yok saymaktı, farketmemekti... Nefes alamadığımı belli etmemekti... Yok sayamadığımı farkettiğim an bu hissi; Aynaları bile kaldırdım etrafımdan, Kendi kendimle yüzleşmemek, kızdığım Ben'i görmemek; Aynada gördüğüm aksimde, Aslında Seni gördüğümü inkar edebilmek için.... Üzerine attığım külleri hiçe sayıp sönmeyen, Daha da alevlenen duygularımı yok saymak için Şuan, ardından enzor olanı kaldı bana, Kendi kendime itiraf edemediğim Görmesi kolay bir düş, yaşaması zor bir keder. Kördüğüm, korateş, Eskiden olmazmış gibi gelen,şimdiyse içine düştüğüm bir alev. Aslında öylesine özlemişim ki yanmayı Seneler sonra... Sevebildiğimi öğrenmek , hissetmek Şimdiyse... Geç öğrenmişliğin verdiği,isyanıma dur diyebilmek . . . Ben artık SEN diye baslayan siirleri sevmiyorum.. Bu satırlar sana; Yakıp yıktıkların, Kanatıp bıraktıkların için. Bu satırlar sana: Bir avuç kırıntı sevgilerin,Yetersizliğini yüzüme fırlattığın için. Bu satırlar sana; Öğrettiklerin için...Yaşattıkların için. BEN GiDiNCE SEN BiTECEKSiN... YA HEP,YA HİÇ.... Beynimden atamam biliyorum ama.... Yüreğimden söküp atacağım bu gidişle Ve bu gidişle kulağım kapalı olacak sesine, Ne de gözlerimde sen olacaksın. Kış uykusuna yatıracağım tüm anıları; Sana ait ne varsa.... Sabrım tükenecek birgün, Ve sonunda isyan edip, Şöyle haykıracağım sana; Ben'de ben'i tüketmeden gel... Öylesine arama beni, Öylesine gelme bana; GELECEKSEN ADAM GİBİ GEL...
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
FrmAtak Üye
![]() ![]() |
anlamadın ki ona yanarım
anlamadın ki sana olan sevgimi anlamdın ki sana olan özlemimi anlamadın ki sensizligin kördügüm oldugunu anlamdın ki ona yanarım sen benim gönlümde yaralar açtın anlamadın ki beni bırakıp gittigin de , sessiz ce agladıgımı, anlamadın sensizligin kuytusundada boguldugumu şimdi anlarsın belki ayrıldıgımızı peki mutlumusun birtanenden ayrı
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
FrmAtak Üye
![]() ![]() |
Geçici ayrılık
Geçici ayrılık benimkisi, İlk yaz çiçeğine gebeyim. Ağıtlar yakma adıma, Ben ölmedim ölmeyeceğim. Kinle, nefretle anma adımı, Seni sevdim hep seveceğim. Geçici ayrılık benimkisi, Güz yağmurları dinince geleceğim. Goncalar açınca döneceğim. Geçici ayrılık benimkisi.
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
FrmAtak Üye
![]() ![]() |
Dönebilme İhtimalini Yaşıyor Şehir
Bu şiirde bitecek birazdan Ve sen gitmiş olacaksın yarına araladığım perdelere bakan buğulu camlardan Üşüyor, ellerinin sıcaklığına hasret kalmış ellerim Ve ufkumun görebildiği kadar uzağım bu kez sana İşgal yaşıyorum sensizliğin karabasanlarıyla Dudaklarımda iki kelime var senden sonra her lahza. Sevgilim sevebildiğim... Çığlıklarıma sessizlik karışıyor ara sokaklarda Ki sokak lambaları şahittir üşürken yüreğim avucumda Cebimde hayalini unutup gitmek sana mı kalmıştı Hala tekil sevdamıza ağıtlar yakıyorum Dilimde dua olan adına inat isimler türetiyorum şimdi. Yinede arada sırada gözlerin geliyor zihnimin körelmiş yalnızlığına İçime çekiyorum nefes aldığım her adımda adınla başlayan şiirlerin aruz veznini Ve hiç unutamıyorum seninle geçirdiğim bu şehrin ilk ve tek gecesini Şimdi bu şehir sensizliğe ağlıyor, bir başına kalmışlığa Bir ben alışamıyorum sevdanın ardından dönüp dönüp ağıt yakışıma... Sokaklar boşluğunu yaşıyor oysa sen değil miydin arşınlayan parke taşı sokakları Başını okşayıp gittin ve benim gibi öksüz bıraktın, unuttun aşkına aç çocukları Gül çehrene gülesim gelir, gül esinlenir gül çehrenin güzelliğinden Bu şehir bir şiirdir her kelimesinde adınla başlayan serbest bir nazım Konuştum, ağladım, bir dal sigara, bir bardak çay, bir ben, bir de sızım...
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
FrmAtak Üye
![]() ![]() |
Denizin üstünde bir tutam ışık ,
Mehtabın unuttuğu... Çiçeğin üstünde bir damla su, Yağmurun unuttuğu... Dağların üstünde bir küçük bulut, Rüzgarın unuttuğu.... Kumsalın üstünde bir avuç köpük, Denizin unuttuğu.... Düşlerin içinde bir küçük umut, Terkedenlerin unuttuğu.... Kalplerin içinde bir yudum sevda, Sevenlerin unuttuğu...
|
|
|
|
|