Üye girişi yapmamışsınız yada FrmAtak.Com'a kayıtlı değilsiniz.Bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için kayıt olmanız gerekmektedir.Kayıt olmak için buraya tıklayınız.
![]() |
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
ENGİNEER
![]() ![]() |
Evet ilk soru benden geleneği bozmadan sana da aynısını yöneltiyorum Bu haftada
Haftanın konuğu olmak nasıl bi duygu ?
Konu soul.of.rap tarafından (07-06-2008 Saat 01:05 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Genel Moderatör
![]() ![]() |
Alıntı:
değişiqq
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
FrmAtak Üye
![]() ![]() |
en sevdiğin yemek :
" " Gün : " " Sayı : Burcun : Yaşam senden ne istiyor :
βεη yάkıη sεη uzάk Yά sεη yάkıηĻάrımdά bεη ırάk άηsızıη sızım yάkάrdı εη dεriηdεη..Sάηά hεr kάvuşmάm εĻzεm..βεη bu yάηgıηı söηdürmεm. Hεrkεsiη tεk hάkkı vάr hεm hάĻimε sorsάĻάr άηĻάr βεηi yάηgıη pάkĻάr.. Kor άĻır cάηım άqĻάr Yεtmεz βiηβir '' άhh '' Git-[me]- aRtık SeViyoRumm SeNi ! Aşk; Başladığı gün sevinç olur, Bittiği gün ise yalnızlık oYsa dü$Lerim vaRdı içimDe yaRım KaLdı ßenLiqimi ßenden aLdıN !
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Genel Moderatör
![]() ![]() |
en sevdiğim yemek :domates corbası
![]() " " Gün :19 agustoos (dog.gunm )" " Sayı :yoq Burcum :aslan Yaşam senden ne istiyor : acı cekdrmeq ![]() hehe ![]() ![]()
Konu CrazyAdmin tarafından (07-06-2008 Saat 09:50 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Genel Moderatör
![]() ![]() |
hangi tür müziklerden hoşlanırsın?
kimleri dinlersin?
Senden "disconnect" oldum olalı sevgilim Yaşadığım hayat "demo" oldu birden bire ''Ctrl+Alt+Delete'' bile yaramıyor kalbime artık Mumkun degil hatiralari "uninstall" etmek "Alt+F4" deyip gitmenle kapandı tüm umutlarım "hata raporlarıyla" terkettin.başardın tatlım kutlarım ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Genel Moderatör
![]() ![]() |
aslnda tür farqedmes bnm ıcın hoşuma gdenı dınlıorm bıras garıp olck ama rap de dınlerım rock da türkü de
sagopa,duman,hayko,mustafa özarslan ![]()
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
ENGİNEER
![]() ![]() |
Bu arada duman mustafa özarslar sago felan aynı tarz takılıyomusuz haberim yok
![]() Hayalini kurduğun en büyük sey ? Olmasaydı keşke dediğin şey(özele girmeden tabi ki) İyiki Var dediğin sey ?
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Genel Moderatör
![]() ![]() |
Hayalini kurduğun en büyük sey ? = istedıgım meslekde olmaq kımseye muhtac olmadan yaşamaq
Olmasaydı keşke dediğin şey(özele girmeden tabi ki) = tayyip :Pİyiki Var dediğin sey ? = ailem ve arkadaşlarım
Konu asiiceline tarafından (07-07-2008 Saat 05:42 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kayıtlı Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|